Quartiers

Op zondag is Quartiers geopend, we besloten hier dan ook te ontbijten. In deze leuk ingerichte zaak zijn er lange tafels en een afgesloten speelruimte voor kinderen, ideaal voor families. Voor degene die graag buiten willen zitten is er achteraan ook een terras voorzien. We zetten ons aan een lange en ietwat kleverige tafel. De kaart biedt diverse mooie ontbijtformules aan, alles is ook apart verkrijgbaar zodat je zelf je ontbijt kunt samenstellen.

We bestelden alle drie een verschillend menu; een basis, energy en healthy ontbijt. Wanneer na 20 minuten het croissantje uit de oven kwam, konden we niet wachten om er aan te beginnen. Gepresenteerd op een plastieken dienblad zagen we dat het basisontbijt bestond uit een lungo, croissant, confituur, pistolet, kaas, hesp en vers sinaasappelsap. Het energy ontbijt was een hele hap met spek, twee eieren, witte toast, twee worstjes, bonen in tomatensaus en in ons geval een kopje thee. Ten slotte bevatte het healthy menu bruine toast, té zacht gekookt eitje, kaas, yoghurt met vers fruit en een kopje groene thee. Nadat we de kaart nog eens bekeken, bleek dat het onderbezette personeel de smoothie en pancakes met ahornsiroop vergeten waren.

Families zitten goed bij Quartiers, maar voor ons was het eenmalig.

21

12

Praktisch
Margarethaplein 6, 3000 Leuven
016 43 47 37
http://www.qrtrs.be/
info@qrtrs.ben

Dit artikel verscheen eerder op Leuvenlicious.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Quartiers”

Carolien Coenen
(on oktober 19th, 2014 at 22:53)

Ik deel jullie mening over de Quartiers. Het lijkt allemaal veelbelovend: goeie locatie, ogenschijnlijk aanlokkelijk aanbod, maar de realiteit stelt teleur.