Bijt in je vrije tijd: oefen Nederlands tijdens activiteiten bij allerlei verenigingen

Van 13 oktober tot 13 november 2014 vindt in en rond Leuven voor de derde keer het project ‘Bijt in je vrije tijd‘ plaats. In die periode zetten verenigingen en organisaties hun deuren uitdrukkelijk open voor anderstalige jongeren en volwassenen die Nederlandse les volgen.

‘Bijt in je vrije tijd’ maakt het mogelijk om Nederlands te oefenen buiten de normale lescontext en probeert het reguliere vrijetijdscircuit toegankelijker te maken voor anderstaligen wat mogelijk extra leden oplevert bij Leuvense verenigingen.

Het programma bestaat o.a. uit lessen Brazilian jiu-jitsu, Aerobics BBB, ‘Muziek over de daken van de stad’ in de beiaard op het Ladeuze, Hobbyclub handwerk, boksen, traditionele Kungfu, Yoga, Volleybal, Hiphop, knutselatelier, backgammon, omnisport, computerlessen, werken in de tuin van de parkabdij, kennismaken met de digitale bibliotheek, …

Meer informatie:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.