Concert Sarah Letor tvv Fonds Kind en Orgaantransplantatie

Het Fonds Kind en Orgaantransplantatie van de KU Leuven organiseert op 30 oktober 2014 een benefietconcert van Sarah Letor, aanstormend jazztalent, in het Centraal Auditorium Gasthuisberg.

sarahletorSarah Letor leerde zichzelf al op jonge leeftijd piano en zang. Geïnspireerd door Ella Fitzgerald, Nina Simone en Billie Holiday ontdekte ze jazz, soul en gospel. In 2009 bracht ze haar eerste solo-album ‘A Love So Great’ uit. Met ‘Again’, haar tweede plaat, maakt deze Brusselse een weg voor kleurrijke arrangementen, onmiskenbaar meer pop, met hier en daar elementen van soul, jazz en romantische invloeden uit de jaren ’30, wordt naar voor gebracht met een ongelooflijke vocale energie. Het universum van Sarah Letor bezit een frisheid en energie die schittert als een zon doorheen haar muziek, net als met haar eerste single, het sprankelende ‘No Limit’, waar ze zegt vrij te zijn om te gaan en staan waar ze wil.

Praktisch
30 oktober 20.00u
Centraal Auditorium Gasthuisberg
Kaarten voor dit benefietconcert zijn online te verkrijgen (€ 25 per stuk). € 15 voor studenten met een geldige studentenkaart.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.