24 Urenloop 2014 op 21 en 22 oktober

Vandaag dinsdag 21 oktober 2014 start de 43ste editie van de 24 Urenloop in het universitair sportcentrum van Leuven. De verschillende studentenverenigingen nemen het tijdens het grootste studentenevenement van België op 21 en 22 oktober 2014 tegen elkaar op door vierentwintig uur lang estafette te lopen. Het startschot wordt gegeven deze avond om 20:00. 24 uur later loopt de wedstrijd ten einde en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Achttien studentenverenigingen nemen het tegen elkaar op in een spannende loopestafette. Het concept is simpel: de kring die binnen de 24 uur het meeste rondjes van 530 meter loopt; is de winnaar. Ook deze editie zullen er uiteraard ook eetstandjes, optredens en een dj-contest voorzien worden als randanimatie.

De tussenstanden kunnen live gevolgd worden op de website van het evenement: http://www.24urenloop.be. Daarnaast kunnen studenten en andere geïnteresseerden videoverslagen van de wedstrijd live volgen op een groot scherm op het evenement zelf, in Alma 2 of via live stream op de website van de 24 Urenloop. Ook op de facebookpagina van het evenement zullen er regelmatig updates komen over de wedstrijd: https://www.facebook.com/24urenloop.

Enkele foto’s van Zeger Knaepen van de opbouw deze voormiddag:


De volledige reeks van de opbouw van de 24 Urenloop op dinsdag voormiddag op Flickr

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “24 Urenloop 2014 op 21 en 22 oktober”

Carolien Coenen
(on oktober 22nd, 2014 at 11:44)

VTK, VTK, VTK! :-)