Taste of Stars 2015 – Internationaal culinair evenement in Leuven

tasteofstars
Van 12 tot 17 januari 2015 is Leuven dé plek voor een culinaire ontdekkingstocht. In verschillende restaurants kan je uitzonderlijk genieten van de kookkunsten van internationale sterrenchefs.
Taste of Stars inspireerde zich op de week van de sterren – Settimana delle Stelle – die in januari 2014 plaatsvond in Leuven. Toen verzorgden 2 twee-sterrenchefs van restaurant La Trota in Italië, elke dag een vijf-gangen lunch en diner in het Leuvense restaurant Officina Clandestina van Pino Caprioli. Het initiatief kende een overdonderend succes.

Voor Taste of Stars 2015 blijft het concept behouden, maar met méér chefs en méér deelnemende restaurants. Leuvense ReCazaken stellen hun keuken ter beschikking van buitenlandse sterrenches. De chefs worden bovendien uitgedaagd om lokale producten in hun menu te verwerken.

Verschillende chefs hebben hun medewerking al toegezegd, waaronder Uliassi van het gelijknamige restaurant in Senigallia (Italië).

Over enkele weken worden meer details bekend gemaakt.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.