Playground 2014

playgroundPlayground is het jaarlijkse kunstenfestival (van STUK en M) dat het unieke veld tussen beeldende kunst en theater & dans voor het voetlicht brengt. Op beide locaties krijg je de kans om nieuw en spannend werk te ontdekken van nationale en internationale artiesten. Verschillende voorstellingen en kunstwerken gaan bovendien in (Belgische) première tijdens Playground, er valt dus heel wat te beleven!

Met onder meer een performance waarin iconische, vergeten kunstwerken worden uitgebeeld, documentairekunst over de Pharosvuurtoren van Alexandrië, dans met pop-upboeken en een alternatieve stadswandeling over het verborgen Leuven.

Van 13 tot 16 november in STUK en M. Meer info op www.playgroundfestival.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.