Toneel4 start toneelseizoen met een komedie 3 x Kerstmis

In 3 x Kerstmis ontmoeten drie koppels elkaar op drie opeenvolgende kerstavonden. De bijeenkomsten vinden plaats in de respectievelijke keukens van de koppels. Het stuk toont door middel van hilarische toestanden de geleidelijke sociale klim van de enen en de evenredige achteruitgang van de anderen.

Ayckbourn kent de kneepjes om het absurde van de meest alledaagse mensen en gebeurtenissen te schetsen en het grappige te halen uit situaties die op het eerste zicht niet leuk zijn, zoals alcoholisme, depressie en financiĆ«le zorgen. Hij schildert een mooi portret van de spanning, eerst onderhuids en later opborrelend, die heerst tijdens deze ‘feest’ samenkomsten. De hectische voorbereidingen, de roddels, de dwaze party spelletjes en het personage dat altijd te veel gedronken heeft.

kerstmis

Leven in Leuven geeft 2×2 vrijkaarten weg voor deze voorstelling. Stuur ons een berichtje via ons contactformulier met als onderwerp ‘Kerstmis’ en maak kans op een duoticket!

Praktisch
28, 29 november en 4, 5, 6 december 2014 om 20u
3 x Kerstmis
Zaal Ons Huis (Goudbloemstraat Leuven)
reserveren: reservatie@toneelvier.be of www.toneelvier.be of 016 62 28 00

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Toneel4 start toneelseizoen met een komedie 3 x Kerstmis”

Van Loock Martine
(on november 7th, 2014 at 23:04)

Ik zou heel graag dit toneelstuk mogen meemaken. Daar het bijna kerstmis is wil ik graag in de sfeer van kerstmis ondergedompeld worden. Gratis tickets maken mijn kerstdagen compleet.
Alvast heel erg bedankt !

 
Gerda Voets
(on november 9th, 2014 at 15:57)

Kerstmis

 
Carolien Coenen
(on november 12th, 2014 at 22:05)

De tickets zijn de deur uit!