Kick Off Levensloop Leuven 2015

Van zaterdag 25 tot zondag 26 april 2015, 24 uur lang, vindt de tweede editie van Levensloop Leuven plaats. Levensloop is een initiatief van de Stichting tegen Kanker. Wie geld wil inzamelen voor kankeronderzoek, kan een team vormen en 24 uur wandelen of lopen tegen kanker. In 2014 kon de Stichting in Leuven een cheque van 200.322 euro euro in ontvangst nemen!

Ook in 2015 wil Leuven zich engageren. Op woensdag 12 november 2014 trekt het Leuvens organisatiecomité de tweede editie van Levensloop in Leuven op gang. Iedereen is van harte welkom op de eerste infoavond over de nieuwe editie.

Levensloop Leuven 2015 wil zoveel mogelijk wandelaars, lopers, supporters, bezoekers én ‘vechters’ aantrekken en van de tweede editie van Levensloop Leuven een even intens, sfeervol en succesvol sociaal evenement maken als in 2014.

De Kick Off vindt plaats op woensdag 12 november om 20 u, Militair Kwartier Cdt de Hemptinne, Heverlee.

kickoff Levensloop Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.