Pulcheriaconcert op vrijdag 14 november

Op vrijdag 14 november 2014 gaat het volgende Pulcheriaconcert door in het Hollands College (Damiaanplein 9). Het Leuvense Trio De Drij Coppen (violist Hugh Desmond, cellist Stijn Kuppens en pianist Waldo Geuns) brengt twee passionele pianotrio’s van de Russische componist Sergej Rachmaninov. Toen Rachmaninov zijn twee pianotrio’s schreef, was hij nog geen 21 jaar oud. Toch verraden deze twee treurende, maar uiterst expressieve trio’s al heel wat van zijn krachtige en meeslepende stijl die zo zijn latere muziek zal kenmerken. Uiterst virtuoze pianopassages, beklijvende melodieën, al deze elementen zijn helemaal aanwezig in deze muziek. Na het optreden is er een hapje en een drankje voorzien.

Praktisch:

  • http://www.waldogeuns.com
  • Hollands College,Damiaanplein 9, 3000 Leuven
  • Vrijdag 14 november 2014 van 19:30 tot 21:00
  • Basistarief: € 12, kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.