Concerten ‘A Midwinter’s Nightmare’ van het Arenbergorkest

Het Arenbergorkest organiseert de winterconcerten ‘A Midwinter’s Nightmare’ onder muzikale leiding van Roel Willems. De concerten vinden plaats op zondag 7 december 2014 om 19:00 en dinsdag 9 december 2014 om 20:30 in Aula Pieter De Somer (Charles Deberiotstraat 24, Leuven). De deuren openen een uur voor aanvang. Kaarten zijn verkijgbaar in voorverkoop via de Arenbergorkest website of bij de leden aan de prijs van 5 euro voor studenten (één euro korting voor cultuurkaarthouders) en 9 euro voor niet-studenten. Aan de kassa zijn de kaarten één euro duurder. Vrijkaarten voor mecenassen liggen klaar aan de kassa.

Met de winter op komst worden de nachten stilaan langer en de dagen donkerder. Een ideale periode om ’s avonds met een boek in de zetel te kruipen en even te ontsnappen aan de realiteit. Begin december kan u zich vlijen in de zetels van Aula Pieter de Somer terwijl de donkerste winterverhalen tot leven zullen komen. Skeletten zullen dansen op hun graven in Danse Macabre (van C. Saint-Saëns), Sneeuwwitje zal voor haar leven moeten vechten, Jack Skellington bezorgt je een ongewoon kerstfeest en uiteraard kunnen Romeo en Julia hier niet ontbreken.

Meer informatie:

arenbergorkest-midwinter-concert

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.