7de Brocanterie Indoor op 30 november in Brabanthal

Op zondag 30 november 2014 van 9 tot 17u vindt in de Brabanthal de zevende editie van de “Brocanterie Indoor” plaats. Het concept is gebaseerd op de eendaagse zomerse buitenrommelmarkten waar je een grote diversiteit aan aanbod vindt: antiek, brocante, tweedehands, retro, vintage, stockverkoop, evenals hobbyisten, artisanale standen en cadeaustanden. De feestdagen zijn in aantocht… Je vindt er ook particulieren die hun eigen spullen verkopen.

Een gezellige sfeer is gegarandeerd want iedere standhouder heeft beloofd zijn stand mooi te versieren! Er is opnieuw een cafetaria met een breed aanbod aan snacks en dranken. Bus 630 van De Lijn rijdt om het uur van en naar het station

De “Brocanterie Indoor” is open op zondag 30 november 2014 van 9 tot 17u. Inkomprijs: 2 €, de tweede persoon komt binnen tegen halve prijs op vertoon van een actie bon (te verkrijgen via internet, krantenadvertentie, etc.)

Meer dan 140 deelnemers wachten op jou met verrassende artikels.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.