Toneelgroep Dzippie met Sneeuwwitje en de 77 Vergiften

Op zaterdag 6 december 2014 brengt jeugdtoneeltroep Dzippie ‘Sneeuwwitje en de 77 Vergift’, een voorstelling vol humor en ontroering. Over het uitschakelen van indringers aan de keukentafel. Over (stief)ouders en (stief)kinderen die elkaars bloed wel kunnen drinken.

Zal er ooit een moment komen waarop de twee vijanden samen voor de spiegel staan? Je vader krijgt een nieuw lief. Zijn geliefde wordt jouw vijand. En niemand leefde er nog lang en gelukkig! Sneeuwwitje en haar stiefmoeder nemen zelf het woord. En hoe! Hard tegen hard. Mooi en meedogenloos.Gif en tegengif?

Praktisch:

  • Zaterdag 6 december 2014 om 15 uur en om 19 uur
  • CC Wagehuys – Jeugdhuis Vleugel F – Brusselsestraat 63, 3000 Leuven
  • Tickets te koop op www.dijlezonen.be

dijlezonen_sneeuwwitje

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.