Wintertijd in Leuven 2014

wintertijd

De winter in Leuven belooft weer hartverwarmend te worden! Kuier over de mooiste kerstmarkt van ’t land, geniet van een intiem kerstconcert of nip van een parelend winterbier. Ontdek Wintertijd, van 11 tot 31 december in Leuven.

Leuvense Kerstmarkt
Oergezellige kerstwarmte in het hart van de stad. Met dampende, winterse lekkernijen en glühwein, knetterende vuurtjes, muziek, cadeautjes en een gulle Kerstman. Nieuw dit jaar zijn de culinaire babbels bij chef Kwinten De Paepe. Combineer een bezoek aan de kerstmarkt met kerstshoppen. Op 14 en 21 december zijn de winkels gewoon open. Op 21 december doe je je laatste inkopen zelfs tussen de kerstliederen.

Hoteldeals 2+1
Snuif de eindejaarssfeer in Leuven op tijdens een gezellige citytrip. De hotels verwennen je met een heel voordelige actie: drie nachten logeren, slechts twee betalen! Combineer je citytrip met een bezoek aan de toptentoonstellingen Vesalius. Het lichaam in beeld en Markus Schinwald in M – Museum Leuven.

Sfeer troef in Leuven
Op de Grote Markt nemen kleurrijke kermisattracties je mee naar de tijd van toen. Vlakbij in het prachtige stadhuis kan je genieten van een rondleiding en een klassiek kamerconcert. Tijdens de winterwandelingen ontdek je de onbekende hoekjes van Leuven. En tijdens Begijnhof in kaarslicht beleef je het Groot Begijnhof in de gloed van duizenden kaarsen. Gezelligheid gegarandeerd!

Bier in de winter
Wie Leuven zegt, denkt: bier! En in de winter is dat niet anders. Brouwerij Stella Artois nodigt je uit op een kersttour tussen de indrukwekkende brouwketels. Je kan ook op degustatietour langs de beste biercafés. In elk café proef je een ander streekbier en ontdek je wat er zo bijzonder aan is.

Wedstrijd
Deel je winterfoto’s van Leuven via Facebook en Instagram door ze te taggen met #seemyleuven en #winterinleuven en win elke dag een duo-ticket van één van de ‘Wintertijd in Leuven’-activiteiten.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.