Grootste ontbijt van Vlaanderen in station Leuven

Volgende week woensdag 10 december 2014 lanceert Logeren in Vlaanderen Vakantieland vzw het nieuwe boek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2015′ en de nieuwe website www.logereninvlaanderenvakantieland.be met meer dan 600 logeeradressen in Vlaanderen. Om dat te vieren, organiseren ze in 5 stations waaronder Leuven ‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen‘.

Dit Grootste Ontbijt van Vlaanderen gaat in Leuven door in het station in de oude wachtruimte rechts van de lokettenhal tussen 6:00 en 8:00 op woensdag 10 december 2014. Er komt een lange gedekte ontbijttafel waarbij voorbijgangers worden uitgenodigd om te proeven van de persoonlijke service die meer dan 600 logiesuitbaters elke dag bieden. Logiesuitbaters uit de regio zijn aanwezig om reizigers kennis te laten maken met hun uitbating.

grootste-ontbijt-in-vlaanderen-10-december-2014

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.