Kerstconcert Leuvens Universitair Koor

Op dinsdag 16 december om 20.30u brengt het Leuvens Universitair Koor, onder leiding van kersverse dirigent Koen Vits, zijn kerstconcert ‘A boy was born’ in de Sint-Jan-de-Doperkerk (Groot Begijnhof) te Leuven.

Het Leuvens Universitair Koor brengt een gevarieerd programma rond het thema van ‘Moeder en Kind’. Het LUK zingt zowel muziek van o.a. Felix Mendelssohn en Francis Poulenc, maar nodigt u tevens uit kerstliederen van Vlaamse bodem te ontdekken, van o.a. Paul Schollaert en Jules Van Nuffel.

Het Leuvens Universitair Koor is opgericht in 1969 en is een dynamische vereniging, bestaande uit honderd actieve en enthousiaste studenten van de K.U.Leuven met een gemeenschappelijke passie: zingen. Doordat het koor enkel bestaat uit studenten blijf het eeuwig jong en kan het zijn publiek een frisse, enthousiaste en homogene klank brengen.

Info en reservaties via luk@studentenweb.org, 016/23 47 11 of Groot Begijnhof 31, 3000 Leuven.

Kerstconcert LUK

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.