VAF Wildcards 2014 bekend

wildcardsDe laureaten van de VAF Wildcards 2014 zijn bekend! Voor fictie mogen Raphaël Crombez en Miwako Van Weyenberg elk een Wildcard in ontvangst nemen, voor documentaire zijn dat Ruben Desiere en Kwinten Gernay. Voor animatie gaat het om Laura Vandewynckel, terwijl Christina Stuhlberger de winnaar binnen de categorie Filmlab is. De VAF Wildcards zijn sinds hun ontstaan in 2005 uitgegroeid tot de grootste filmprijzen van het land en bekronen zes beloftevolle filmmakers met een budget van 25.000 tot 60.000 euro voor een eerste professioneel filmproject.

Alle Wildcardwinnaars en -inzendingen zijn te bekijken in de VAF Wildcard screening room op het Kortfilmfestival Leuven. Op de slotavond van het Kortfilmfestival, op 6 december, krijgen de winnaars officieel hun prijs overhandigd uit handen van de VAF delegatie.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “VAF Wildcards 2014 bekend”

Winnaars Kortfilmfestival 2014 « Leven in Leuven
(on december 7th, 2014 at 13:43)

[…] in totaal werden maar liefst 10 prijzen uitgereikt. Aansluitend ontvingen ook de winnaars van de VAF Wildcards hun […]