Kerstshoppen in Leuven met De Lijn

Op zondag 14 en 21 december kunnen reizigers voor 2 euro met de bus naar Leuven komen om hun kerstboodschappen te doen. Het speciale biljet is te koop bij de chauffeur en goed voor een rit heen en terug op elke buslijn die rechtstreeks naar Leuven rijdt.

Het stadsbestuur van Leuven heeft ook dit jaar beslist om de 2 euro-actie, die normaal enkel op zaterdag geldt, uit te breiden. Reizigers kunnen hierdoor de komende 2 koopzondagen aan een gunstig tarief de bus nemen van en naar Leuven:

  • Zondag 14 december 2014
  • Zondag 21 december 2014

Tijdens deze weekends betalen de reizigers 2 euro voor een rit met een lijn die in rechtstreekse verbinding staat met Leuven. Dat wil zeggen dat reizigers bij de heenreis moeten afstappen in zone 40 van Leuven. Bij de terugreis moet de opstaphalte ook binnen deze zone liggen. Uiteraard blijven ook abonnementen en lijnkaarten geldig.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.