TIP: Binnengluren bij WISPER

Ondertussen heb je al bijna een semester lang kunnen genieten van de Leuvense culturele scene. Misschien heb je daardoor zelf zin gekregen om de handen uit de mouwen te steken en te achterhalen waar jouw (verborgen) culturele talenten liggen? Dan is WISPER absoluut het antwoord op je vraag, het zout op je aardappelen, de Nicole voor je Hugo.

WISPER vzw organiseert creatieve workshops en cursussen voor 18-plussers in een brede waaier aan disciplines. ‘Breed’ is allesbehalve een understatement: illustreren, schilderen, columns en scenario’s schrijven, Afrikaanse dans, flamenco, percussie, zang, fotografie, improtheater,… You name it!

Nu al moeite om te kiezen? Om je een voorproefje te geven, zet WISPER op zaterdag 13 december z’n deuren in OPEK op een kier en mogen alle nieuwsgierigen komen binnengluren: een les hedendaagse dans of A capella bekijken, meedoen aan een workshop acteren of monologen schrijven, en veel meer. Je kan er de cursisten en de lesgevers aanschouwen in hun natuurlijke habitat en zo hun leswereld ontdekken. Later op de avond staan in elke zaal docenten klaar om de passie te preken voor hun “a(rt)mour pour toujours”: ze tonen hun inspiraties en je kan met hen van gedachten wisselen over jullie gemeenschappelijke culturele liefdes. Afsluiten doen ze in OPEK met enkele performances waarin de WISPERaars tonen wat ze waard zijn. Het volledige programma kan je hier lezen. Wat wil een mens nog meer op een zaterdagavond?

Het hele lesaanbod is terug te vinden op de site van WISPER. Cultuurkaarthouders krijgen een formidabele korting van 15% op het inschrijvingsgeld. Asjemenou!

affiche binnengluren 2014

Wie? WISPER // Wat? open lessen & performance // Waar? OPEK // Wanneer? 13 dec 2014

Door Marie Verleije.

Dit artikel verscheen eerder op CLUB KULtuur.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.