Gratis kerstconcert in het Lemmensinstituut

Op zondag 21 december vindt, naar jaarlijkse traditie, in Leuven het Kerstconcert plaats met jonge violisten opgeleid volgens de Suzuki-methode onder leiding van Wilfried Van Gorp. Op deze editie brengen de jonge musici onder andere werk van Dvorak, Bartok, Bach en andere grootmeesters. Ook de traditionele sfeervolle kerstliederen staan weer op het programma. Kinderen en jongeren tussen de 4 en de 18 jaar staan garant voor een enthousiaste uitvoering van een verrassend hoog niveau. Muziekkenner en -liefhebber worden verrast door de frisheid en het enthousiasme van deze jonge muzikanten. Dit concert garandeert een prachtige start van de kerstperiode. Een sfeervolle receptie met huisgemaakte hapjes sluit deze muzikale namiddag af.

lemmens

Praktisch
Kerstconcert op zondag 21 december, 15 uur
Lemmensinstituut, Lemmensberg 3, 3000 Leuven
Jonge violisten olv Wilfried Van Gorp
Inkom gratis

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.