Scorpio Lazy Sundays: lazy dj-sets elke zondagnamiddag in Café Entrepot

Sinds 2012 (ondertussen meer dan 106 weken) gaat Radio Scorpio de live-confrontatie met het publiek aan. Elke zondagnamiddag tussen 14h en 18h staat Scorpio Lazy Sundays geprogrammeerd. De Scorpio-dj’s vatten post in Café Entrepot aan de Vaartkom waar je ze live aan het werk kan zien. Ze fleuren je zondag op met een mix van jazz, funk, lounge, chill-out, reggae, house, …

Elke zondagnamiddag kan je ze bij een hapje of een drankje live bekijken in Café Entrepot. Ook thuis kan je hen volgen op FM106 en zelfs op reis kan je gebruik maken van de live-stream op www.radioscorpio.be.

Radio Scorpio is trouwens altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je ook zin om een loungy chill-out set te draaien, neem dan snel contact op met scorpiolazysundays@gmail.com. Reeds 35 jaar lang vult Radio Scorpio de Leuvense ether met progressieve radio. Reclame wordt niet geserveerd, wel kan je afstemmen voor nieuws, cultuur en veel alternatieve muziek.

Meer informatie:

scorpio-lazy-sundays

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.