Toast Literair, de grootste literaire brunch van Vlaanderen

Op zondagochtend 18 januari 2015 pakken zo’n 200 Davidsfonds afdelingen voor de vijfde keer uit met de grootste taal- en leesbrunch van Vlaanderen: Toast Literair. Die ochtend kan je met vrienden, familie of collega’s genieten van heerlijke koffie, verse croissants, sprankelende bubbels én een interessante literaire activiteit.

Tijdens de vijfde editie van Toast Literair programmeren ongeveer 200 Davidsfonds afdelingen over heel Vlaanderen evenveel literaire activiteiten waarop iedereen hartelijk welkom is. Toast Literair wordt een zondagochtend vol auteursontmoetingen, literaire winterwandelingen, poëtische vertellingen, talig theater en nog veel meer. Onder andere Bernard Dewulf, Griet Op de Beeck, Peter Terrin, Annelies Verbeke, Tom Naegels, Ann De Craemer en Elvis Peeters geven het beste van zichzelf.

Exclusief voor Toast Literair zal Friedl’ Lesage haar Radio 1-programma Touché live vanuit 30CC/Schouwburg in Leuven presenteren. Met hoogleraar en psychiater Dirk De Wachter voert Friedl’ tussen 11 en 13 uur een gesprek over leven en werk, schoonheid en troost, passie en kunst … Kortom, over alles wat een mens kan raken. Livemuziek is er die ochtend van Gabriel Rios.

Bovendien schenkt het Davidsfonds in samenwerking met KBC en De Standaard een literaire rustvakantie ter waarde van 2.000 euro weg. De winnaar mag mét partner een week lang uitblazen in Piemonte en eindelijk de boeken lezen die al lang op zijn nachtkastje liggen. Want bovenop de reis krijgt de winnaar ook een stapel met zijn lievelingsboeken. Wat je moet doen om de wedstrijd te winnen, lees je op donderdag 8 januari in De Standaard.

Alle info over Toast Literair en het volledige programma vindt u op www.davidsfonds.be/toastliterair.

Toast literair A2 2014.indd

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.