De Beste 106 van Radio Scorpio

Voor Radio Scorpio was 2014 een boeiend jaar. Radio Scorpio was aanwezig op het Dour Festival, maakte live radio vanuit Bibliotheek Tweebronnen in het kader van Leuven Jazz, luisterde evenementen van de KU Leuven op, en veel meer…  De vele live evenementen op locatie zijn een gelegenheid voor de programmamakers van  Radio Scorpio om hun ervaring uit de radiostudio verder te verfijnen. Heel wat Scorpiotalent kon dankzij die mix van radio maken, presenteren en organiseren de afgelopen maanden en jaren in de professionele media aan de slag.

2014 was niet alleen een mooi jaar voor Scorpio, het was ook een jaar vol goeie muziek. Op zondag 11 januari blikt Radio Scorpio nog één keer terug op zijn muzikale hoogtepunten van het voorbije jaar met De Beste 106, Radio Scorpio’s unieke jaaroverzicht in 106 albums.

Het wordt een marathonuitzending van maar liefst twaalf uur, van 12 tot middernacht. Naast 106 topplaten komen ook artiesten, programmamakers en collega’s uit de muzieksector langs om te vertellen over hun favorieten van het afgelopen jaar, én met hun wensen voor het nieuwe jaar.

Intussen is De Beste 106 al aan z’n twaalfde editie toe. Net als vorig jaar wordt de lijst grotendeels op locatie uitgezonden. Dit jaar is dat opnieuw in het STUKcafé in het gelijknamige Kunstencentrum in de Naamsestraat in Leuven. Je kan er vanaf 15u terecht voor de live uitzending. Die loopt in het STUKcafé tot middernacht. Als je er niet bij kan zijn in het STUKcafé kan je De Beste 106 natuurlijk ook beluisteren op 106.0 FM of op radioscorpio.be.

Radio Scorpio is de oudste vrije radio van België. Na 35 jaar draait de zender nog steeds volledig op geëngageerde vrijwilligers en is hij even onafhankelijk als reclamevrij.

Beste 106 2014 ontwerp A v2

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.