10de editie van ‘Brocanterie Indoor’

Op zondag 11 januari 2015 vindt de 10de editie van ‘Brocanterie Indoor’ plaats in de Leuvense Brabanthal.

Foute cadeaus gekregen met de feestdagen, of misschien moet je nog een cadeau vinden ? Op zoek naar nieuwe decoratie of een zeldzaam stuk ? Misschien nood aan een tweedehands fiets of stofzuiger? Of een beschermhoes voor je gsm ? 90 deelnemers pakken tijdens Brocanterie Indoor uit met antiek, brocante, verzamelingen, retro, vintage, tweedehands kledij en babyartikelen, stockverkoop, outlet, enzovoort

De ‘Brocanterie Indoor’ is een sfeervolle overdekte versie van de gewone zomerrommelmarkten. De deuren gaan open van 9 tot 17u en de tweede persoon betaalt slechts 50% van zijn inkomgeld bij het afgeven van een actiebon. De cafeteria biedt een uitgebreid gamma van snacks en dranken aan. Bus 630 van De Lijn rijdt om het uur van en naar het station van Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.