Weight Watchers foodtruck in Leuven op 9/01

Wie dit jaar een goede start wil nemen met zijn goede voornemens rond gezond eten en afslanken, kan op 9 januari in Leuven terecht bij de Weight Watchers foodtruck. Op het Ladeuzeplein kan je er tussen 9u en 13u gratis panini pesto, pompoensoep, courgettesoep of een pastagerecht degusteren. Het programma werd ook vernieuwd om dit te benadrukken: Weight Watchers deelt zijn recepten nu in volgens vijf ‘voorkeursmaken’: vlees & vis, brood & pasta, veggie, snel & simpel en niet tellen.

“Afslanken staat bij veel mensen synoniem met het ontzeggen van lekker eten. Maar wij vinden juist dat mensen moeten kunnen genieten van hun lievelingsgerechten”, verklaart Sabine de Prest, woordvoerder van Weight Watchers België. “Onze missie is om mensen terug aan het eten krijgen. Dat klinkt misschien vreemd, maar voor ons vormt eten op zich geen probleem, het is juist de oplossing!”

Foodtruck foto NL

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.