Start Taste of Stars met ontvangst sterrenchefs in het stadhuis

Vandaag werden de deelnemende sterrenchefs, hun medewerkers en de organisatoren van Taste of Stars ontvangen in de salons van het stadhuis. Van maandag 12 tot zaterdag 17 januari kan je genieten van het werk van deze Italiaanse sterrenchefs in een aantal pop-up sterrenrestaurants.

In Het Depot zullen de chefs Maurizio en Sandro Serva van het tweesterrenrestaurant La Trota een 6-gangenmenu met aangepaste wijnen serveren. Ook is er een tentoonstelling van Belgische en Italiaanse kunstenaars en een grappa-bar.

In Officina Clandestina zal chef Mauro Uliassi van het gelijknamige restaurant Uliassi koken. Je kan er terecht voor een lunch of een 6-gangendiner, ‘The best of Uliassi’.

Tijdens de hele week kan je ook terecht in het festivalcafé in De Werf op het Hogeschoolplein. De speciaalzaak La Tradizione uit Napels zal er heerlijke Italiaanse hapjes en specialiteiten serveren aan betaalbare prijzen.

Verscheidene Leuvense hotels bieden de gasten van Taste of Stars een korting aan van minstens 10% op de dagprijs. Een lijst van de deelnemende hotels vind je op de site www.tasteofstars.com.

Praktisch

  • Het Depot, Martelarenplein 12: La Trota, van donderdag 15/1 tot zaterdag 17/1 telkens om 19:00 diner voor 150 euro bestaande uit 6 gangen, aperitief, wijn en koffie inbegrepen
  • Officina Clandestina, Sint Antoniusberg 6: Uliassi van maandag 12/1 tot zaterdag 17/1 met om 12:00 een lunch voor 50 euro bestaande uit 3 gangen exclusief drank en om 19.00 een diner voor 150 euro bestaande uit 6 gangen, aperitief, wijn en koffie inbegrepen
  • De Werf, Hogeschoolplein 5: van maandag 12/1 tot vrijdag 16/1 van 11:00 tot 21:00
  • Reserveren kan via de website of telefonisch, zie http://www.tasteofstars.com/#contact
  • Meer informatie op www.tasteofstars.com en op https://www.facebook.com/TasteOfStarsLeuven


De flickr set ‘Startmoment Taste of Stars – 11 januari 2015′ bevat nog enkele foto’s.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Start Taste of Stars met ontvangst sterrenchefs in het stadhuis”

Saskia
(on januari 12th, 2015 at 16:19)

Jammer dat de diners zo duur zijn, anders had ik graag deelgenomen…

 
Visit Leuven
(on januari 13th, 2015 at 14:41)

Beste Saskia,
Je kan deze week ook elke dag in het festivalcafé terecht. Dat is in De Werf op het Hogeschoolplein, dagelijks van 11-21u.

In de traditie van de Italiaanse low-cost keuken en de Italiaanse street food, vind je er heerlijke Italiaanse hapjes en specialiteiten aan betaalbare prijzen.

De speciaalzaak La Tradizione uit Vico Equense bij Napels (Italië), komt speciaal voor Taste of Stars naar Leuven. In De Werf serveren ze koude en warme hapjes en kleine schotels vanaf 5 Euro.