Holebifilmfestival zoekt vrijwilligers

Een filmfestival organiseren vraagt heel wat werk. Het kernteam van het Holebifilmfestival is zowat een gans jaar bezig met de organisatie van het festival. Gelukkig kan het team rekenen op een hele reeks vrijwilligers die tijdens de voorbereiding of het festival zelf een taak op zich nemen. Zo zijn er mensen die mee films screenen, zijn er vrijwilligers die achter de kassa zitten of voor de promotie zorgen, enz. 

Om de vrijwilligers van de afgelopen editie te bedanken, organiseert het kernteam van het Holebifilmfestival op zondag 8 februari om 14u een vrijwilligersevent, waarbij pannenkoeken op de menu staan. Op dat event zijn ook nieuwe medewerkers welkom. Heb je zin om dit jaar een steentje bij te dragen aan het filmfestival, ga dan eens langs om te vernemen op welke manieren je kan meewerken.

Stuur een mailtje naar helpen@holebifilmfestival.be als je erbij wil zijn.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.