Arenbergorkest brengt Kinderconcert ‘The Snowman’

Waar het Arenbergorkest zich doorgaans vooral richt naar de Leuvense studenten, breidt het deze keer zijn horizon uit met een kinderconcert. The Snowman is een tekenfilm uit 1982, gebaseerd op het boek van Raymond Briggs. Met beelden en muziek vertelt deze film het verhaal van een jongen en zijn sneeuwman die samen een nacht vol avontuur beleven. Terwijl deze vertederende film getoond wordt op groot scherm, brengt het Arenbergorkest – in kleinere bezetting – live de muziek onder leiding van Roel Willems. Een ideale uitstap voor jong en oud! Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

snowman

Dit kinderconcert vindt plaats op zaterdag 21 februari 2015, om 15u00 in Aula Pieter De Somer (Deberiotstraat 24, Leuven). Deuren openen een halfuur voor aanvang. Kaarten zijn verkrijgbaar in voorverkoop via de website aan de prijs van 5 euro voor kinderen (t.e.m. 12 jaar) en 10 euro voor volwassenen (één euro korting voor cultuurkaarthouders).

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.