toneel heverlee speelt een gecompliceerde sprookjesfarce

langengelukkigtoneel heverlee zet het nieuwe jaar welluidend in met “Lang en gelukkig”, een geklutst muzikaal sprookje.

In “Lang en gelukkig” is het heel normaal dat Roodkapje en Assepoester vriendinnen zijn en een onderonsje hebben met Klein Duimpje. Zelfs Bambi komt even langs! Geen sprookjesfiguur is veilig, zeker niet als Irma Zonderboezem en haar dochters er zijn geweest.

“Lang en gelukkig” is ontsproten aan het brein van de Nederlandse schrijver Don Duyns. Die moet wel heel wat fantasie hebben: een ander stuk van hem is “Snorro, de gemaskerde held”, een parodie op Zorro.

Praktisch
zaal Heliand (Waversebaan 220, Heverlee)
zaterdag 31 januari om 20u15
vrijdag 6 februari om 20u15
zaterdag 7 februari om 20u15
zondag 8 februari om 15u15

Reserveren kan via de site

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.