OPEN M geeft ook in 2015 ruimte aan talent

header-persbericht_openM-015

M – Museum Leuven en de provincie Vlaams-Brabant zoeken voor de derde editie van OPEN M beeldende kunstenaars uit de regio. Onder het motto ‘Jouw werk, ons publiek’ creëert M deze zomer een platform om hun kunstwerken te tonen aan het grote publiek. Een dubbele buitenkans, want na OPEN M maken twee deelnemers kans op een eigen solo in het FeliXart Museum.

OPEN M geeft een platform aan kunstgeweld uit de regio Vlaams-Brabant. Het concept is eenvoudig: overtuig met je werk en M reserveert deze zomer je plek voor het grote publiek. Alle disciplines binnen de beeldende kunsten komen in aanmerking: schilderkunst, beeldhouwkunst, tekenkunst, grafiek, video, fotografie, installatie en performance. De eindselectie van curator Ann Cesteleyn en een professionele jury is in M te zien van 27 juni tot 31 augustus 2015.

Kunstenaars van hier
Vlaams-Brabant prikkelt en heeft een rijke creatieve bodem. Aan al dat talent dat professioneel wilt doorstoten, geeft M een plaats. Op die manier krijgen kunstenaars uit de regio zowel ondersteuning, als een basis om zich verder te ontwikkelen en een breed publieksplatform. OPEN M geeft een kans aan alle beeldend kunstenaars die in Vlaams-Brabant wonen, werken of geboren zijn. Zowel jong talent als gevestigde waarden komen aan bod. Cruciaal is dat de werken een actuele artistieke visie vertalen.

Inschrijvingsformulier en reglement op www.mleuven.be/openm of www.vlaamsbrabant.be/openm

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.