Brunchrepetitie Panta Rei

Op zondag 22 februari van 10u tot 13u vindt de jaarlijkse brunchrepetitie van Panta Rei plaats in het Redingenhof. Terwijl het harmonie-orkest live muziek brengt, kan je genieten van een uitgebreid brunchbuffet. Deze brunch is dus dé manier om Panta Rei op een aangename manier te steunen én aan het werk te zien.

Je kan je tegoed doen aan: soep – broodjes – croissants – beleg – kaasschotel – spek en eieren – tal van koude en warme gerechten – pannenkoeken – dessertbuffet – …

Praktisch
Prijs (inclusief 2 drankbonnen): 15 EUR per persoon; 10 EUR voor kinderen tussen 6-12 jaar en Panta Rei muzikanten. Frisdranken, warme dranken, bier, wijn en cava te verkrijgen tegen een zacht prijsje!
Online inschrijving is verplicht. De betaling dient voor 15 februari te gebeuren. Overschrijven kan op bankrekeningnummer 735-0179739-83 van Panta Rei.

panta rei

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.