Circus Pipo komt naar Leuven

Ieder jaar bezoekt Circus Pipo talloze steden en gemeenten in Vlaanderen om de circustraditie levend te houden. Dankzij de inbreng van jonge artiesten toont Circus Pipo dat er nog een toekomst is voor het goede, kwaliteitsvolle circus. Voor het seizoen 2015 werden flinke verbeteringen en uitbreidingen aan het programma toegevoegd.

Met verbazing zullen de bezoekers in exclusiviteit kunnen kennismaken met een nieuwe internationale attractie die voor het eerst op tournee gaat in België : LASER MAN, een act die op verbluffende wijze de nieuwste technieken en visuele effecten van lasers met circuskunst verenigt.

Naast Clown Pipo maken talrijke clowns niet alleen hun muzikale maar ook komische opwachting in allerlei knotsgekke situaties. Beeldmooie acrobates zullen hoog in de tent hun charmante kunsten vertonen en mysterieuze magiërs zullen hun medewerksters op de meest geheimzinnige manier laten verdwijnen … en terug verschijnen.

De jongste telg van de familie Charly Jr. zal iedereen verstomd doen staan met zijn virtuoos trompetspel en zijn uniek diabolo nummer, waarbij hij deze duivelse tollen door de lucht weet te slingeren en op grandioze manier terug op te vangen.

Er zijn ook heel wat leuke dieren te zien in de show : uit het land van de après-ski, de fonduekaas en de veilige banken komen vier jongedames die bij hun verschijnen in de piste kreten van bewondering zullen ontlokken. Rasechte Zwitserse koeien zullen een vleugje romantiek op een indrukwekkende manier uit de Alpen meebrengen. Uit het zonnige Zuid-Amerika komen dan weer een troep ara’s en papegaaien die met hun prachtige kleuren en gekke invallen iedereen zullen weten te bekoren. Ook paarden, ezels, lama’s en honden zullen in de piste van Circus Pipo hun opwachting maken.

Een enige gelegenheid om met de hele familie samen een feestelijk spektakel mee te maken in een comfortabele, warme tent.

Circus Pipo

Praktisch
Voorstellingen in de Brabanthal van zaterdag 14 februari tot en met zondag 22 februari. Alle dagen om 14.30 uur & 17.30 uur. Op zondagen om 11.00 uur (KIDSDAY) en om 15.00 uur.

Tickets reserveren kan op 2 verschillende manieren :

  1. Ter plaatse aan de circuskassa van 10 uur tot 12 uur en 1 uur voor de aanvang van de voorstelling.
  2. Via Sherpa.be code : CIRCUS PIPO
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.