Samenaankoop muurisolatie voor buitenmuren: infoavond op 17 februari

De Stad Leuven, de drie woonprojecten van IGO en de Vlaamse Energielening slaan de handen in elkaar en organiseren in samenwerking met het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen, een samenaankoop muurisolatie. Zes aannemers werden geselecteerd op basis van hun referenties, verkoopsvoorwaarden, attesten en prijs-kwaliteitsverhouding. De organisatie vraagt geen commissie op de afgesloten contracten en eventuele overeenkomsten worden rechtstreeks met de aannemers afgesloten. De overeengekomen prijzen en voorwaarden gelden voor het kalenderjaar 2015.

Woningen verliezen een aanzienlijk deel van de warmte via buitenmuren en betere isolatie kan heel wat verwarmingskosten besparen. Wie zijn spouw- of buitenmuren laat isoleren, kan rekenen op een premie van de netbeheerder (Eandis of Infrax) en, onder bepaalde voorwaarden, een Vlaamse verbeteringspremie aanvragen.

Op dinsdag 17 februari 2015 om 20:00 is er een infoavond in bibliotheek Tweebronnen met informatie over het selectieproces van de aannemers en uitleg over muurisolatie. Ook stellen de geselecteerde aannemers zichzelf voor. Op SamenWarmer.be vind je meer informatie over de actie. Op deze site kan je je vrijblijvend registreren zodat je op de hoogte wordt gehouden.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.