Hartinfarcten, niet meer van deze tijd?

Hart- en vaatziekten zijn in Europa de belangrijkste oorzaken van overlijden of invaliditeit. Hartinfarcten maken in BelgiÄ— zelfs twee slachtoffers per half uur. Vaak loopt het fataal af. Voor wie het overleeft, volgt vaak een lange revalidatie. En dat terwijl een hartinfarct in vele gevallen perfect te voorkomen is.

Tijdens de infoavond van CM op donderdag 5 maart zal dokter Lieven Herbots, cardioloog van het hartcentrum in Hasselt, een aantal interessante feiten geven en haalbare tips aanbieden om te voorkomen dat ook jij getroffen wordt door een hartinfarct.

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Inschrijven is niet noodzakelijk.

Praktisch
Donderdag 5 maart 2015 om 20.00u
Vrije basisschool in de Bosstraat te Wilsele-Putkapel (polyvalente zaal achteraan)
www.cm.be/agenda

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.