Wende komt met bekroonde Nederlandse theatershow naar Leuven

Op zaterdag 28 februari beleeft Leuven de unieke première van de Nederlandse ster Wende. Met haar succesproductie ‘Last Resistance’ is ze te gast in 30CC/Wagehuys. Deze voorstelling was in 2014 te zien in vele Nederlandse theaters en werd er bekroond met lovende recensies en uitverkochte zalen.

‘Last Resistance’ is een filmisch theaterconcert waarin de werelden van theater, popmuziek en elektronische muziek samensmelten. In een collage van muzikale en visuele middelen werpt Wende haar blik op de wereld. Begin 2014 ging ‘Last Resistance’ in première in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Het Nederlandse publiek droeg Wende op handen en ook de pers was unaniem lovend over de voorstelling.

Wende over de voorstelling: “Last Resistance is in Nederland gemaakt als een productie voor de grote zalen. Speciaal voor het Wagehuys bouwen we de voorstelling om die past bij deze mooie zaal. Ik verheug me zeer om te zien hoe de voorstelling in deze intieme setting zal overkomen.”Praktisch
zaterdag 28 februari 2015, 20.00 uur
30CC/Wagehuys, Brusselsestraat 63, 3000 Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.