Achtste Missa Lovaniensis op zondag 1 maart 2015

Op zondag 1 maart 2015 wordt de achtste Missa Lovaniensis, een mis in het Leuvens, georganiseerd in de Sint-Pieterskerk in Leuven. De mis wordt opgedragen door Deken Dirk De Gendt en begint om 10:00. Het mannenkoor de Joorzangers zullen ook optreden tijdens de kerkdienst.

Zondag 1 mêt 2015 Sint-Pieeterskerk Leive om 10.00 eire: de fameize Leivese mis in de tool van ’t stad. En dieeken Dirk De Gendt, de parochegemieenschap van Sint Pieeter, de stad Leive en et Mannekuer De Joorzangers zanen et noëg appresjeire as ge da spektakulêr liturgis evenemènt zod wille boëwuene. En deut alen oeeterste best vei up toëd te koume. En ge wilt toch niks misse?

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Achtste Missa Lovaniensis op zondag 1 maart 2015”

Geeraerts Hugo
(on februari 22nd, 2015 at 14:24)

Ik weet dat Dries een leergierig man is. Maar dat hij in korte tijd dit kwaliteitsniveau in Leuvens dialect schrijven zou halen, verdient hetzij grote bewondering, hetzij enig wetenschappelijk sceptiscisme…
Quid?