Leuvense Paasfeesten zoeken gastouders

Naar jaarlijkse gewoonte nodigen de Leuvense Paasfeesten tijdens het paasweekend enkele buitenlandse volksdansgroepen uit om hun cultuur te tonen in hartje Leuven. Het is de bedoeling de buitenlandse bezoekers zoveel mogelijk te laten proeven van de Brabantse gastvrijheid. Daarom zoeken de Leuvense Paasfeesten mensen die van 2 tot 7 april één of meer bezoekers een bed en enkele maaltijden kunnen aanbieden. In ruil daarvoor mag de gastvrouw of -heer, met het hele gezin, deelnemen aan alle activiteiten die tijdens het lange paasweekeinde georganiseerd worden. Dit jaar komen groepen uit Litouwen, Sicilië, Slowakije en Zweden op bezoek . Voor de talenknobbels is dit ook een mooie gelegenheid om hun kennis bij te spijkeren.

Meer info.

Paasfeesten 2013

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Leuvense Paasfeesten zoeken gastouders”

Paasfeesten 2015 « Leven in Leuven
(on maart 20th, 2015 at 19:37)

[…] Het is inmiddels al een 40 jaar oude traditie om in de paasvakantie een internationaal folklorefestival in onze stad te organiseren. De deelnemende groepen komen uit Sicilië, Litouwen, Slovakije en Zweden.  Samen met de bekende Leuvense   volksdans &- kunstgroepen Gingelom, Rozemarijntje, ‘t Havermeuleke en Carpevento, zorgen ze voor een gevarieerd programma dat een waardige opener is voor het toeristische seizoen in Leuven.  Meer informatie over de deelnemende groepen kan je hier vinden. De dansers en muzikanten verblijven in en verbroederen met verschillende gastfamilies . […]