STUKs tegendraads verjaardagsfeest!

STUK viert op zaterdag 21 maart zijn 37,5e verjaardag met een publieksboek, een expo, een verjaardagsreceptie, een spontane fuif en hopelijk ook met jou! Inschrijven of reserveren is niet nodig, ga gewoon naar STUK en vier gezellig mee!

Het programma:

  • 17u00: feestelijke openingsreceptie STUKcafé
  • 17u00: opening gratis expo Was het nu ‘t Stuc, STUC of STUK? STUK Expozaal
    curator: Marleen Brock | scenografie: Exponanza
  • 21u00: spontane fuif STUKcafé
    enkele dj’s van vroegere STUKfeestjes kruipen terug achter de draaitafels, feest met dj Hafida, dj Eric (Krols) & iThoom.

Het boek STUK, een geschiedenis 1977-2015 is gebaseerd op het historisch onderzoek van historica Marleen Brock, het is rijkelijk geïllustreerd en vormgegeven door Pjotr [winnaar beste vormgegeven boek 2013]. Het boek is vanaf 21 maart te koop in STUK.

De expo brengt de rijke geschiedenis van STUK tot leven met foto’s, filmpjes, decorstukken, brochures, artikels, verhalen en anekdotes van onder andere Alain Platel, Chris Dercon, Meg Stuart, Kenny Thompson, Wim Vandekeybus, Willem Jan Neutelings en Jan Fabre. Kies je favoriete nummer uit bijna vier decennia STUKconcerten in de jukebox en pen je leukste herinneringen neer op de analoge Facebookwand.

Vanaf 21u kan je de benen strekken in het STUKcafé voor een onvervalste spontane fuif!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.