31ste Leuvens Wijnfestival

De Commanderij Leuven van de Vlaamse Wijngilde organiseert op zaterdag 14 en zondag 15 maart haar jaarlijks wijnfestival. De ideale de gelegenheid voor zowel kenner als liefhebber om te proeven, te genieten én te selecteren voor een eventuele aankoop.

De slogan “wijn is passie” wordt waargemaakt door het enthousiasme van de deelnemende handelaars en wijnbouwers. Zij bieden je interessante, heerlijke, maar ook betaalbare wijnen aan, en dit uit de beste wijnstreken van binnen en buiten Europa. Hun kennis onderstreept en versterkt de jouwe en begeleidt je tijdens je proeverij. “Proeven en praten over” blijft het motto.

Het 31ste Leuvens Wijnfestival biedt je de gelegenheid dat glas voor je dagelijks wijngenoegen te selecteren of die uitgelezen fles voor een speciale gelegenheid aan te schaffen; je kan natuurlijk ook je wijnkelder aanvullen…

Het wijnfestival gaat door op zaterdag 14 maart van 14u tot 20u en op zondag 15 maart van 12 tot 18u in de Business-Seats van het voetbalstadion Oud-Heverlee Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.