JCI Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2015 gaat naar Samuel De Wever

Vrijdag 12 maart 2015 werd in Leuven de JCI Award voor de Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2015 uitgereikt aan Samuel De Wever. Samuel De Wever startte op zijn 16de ‘Belgian Network Solutions’ en in 2008 lanceerde hij ‘Destiny‘. Met Destiny zette hij het klassieke business model van de B2B telecomproviders ondersteboven en neemt hij met succes de challenger rol aan. Destiny biedt een integraal Cloud-Telco aanbod (internet, telefonie, private netwerken en cloud diensten) voor bedrijven. Sinds 2010 staken ze de landsgrenzen over om hun succes te wagen in oa UK, Spanje, ItaliĆ«, Duitsland en Frankrijk. Samuel De Wever haalde het van de drie andere genomineerden: Birgen Wyns (Brightboard), Roeline Ham (Boops-‘n-Burps) en Jo Deferm (ContentCrackers).

De Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer wil elk jaar een erkenning geven aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich bovendien weet te toetsen aan de basiswaarden van JCI, Junior Chamber International: individu, gemeenschap, internationalisme en business.

Aangezien de Vlaams-Brabantse JCI-onderscheiding ook als voorronde van de JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar fungeert, zal Samuel De Wever het op 21 mei 2015 opnemen tegen de laureaten van de andere provinciale voorrondes.

JCI Vlaams-Brabant groepeert 5 afdelingen en is een onderdeel van Junior Chamber International, een wereldwijde organisatie met als belangrijkste doelstelling aan jonge mensen van 18 tot 40 jaar kansen te bieden om hun leiderschapskwaliteiten, verantwoordelijkheidsbesef, medemenselijkheid en ondernemingszin te stimuleren en te ontwikkelen.

Meer info leest u op de website www.vlaamsbrabant.jongeondernemervanhetjaar.be.Meer foto’s van de JCI Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2015 op flickr

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.