Extra concert Wim Mertens in STUK

Geen tickets voor het optreden van Wim Mertens in STUK? Niet getreurd, want er komt een extra concert om 22:00!
Omdat er vraag bleef komen naar tickets voor het (ondertussen uitverkochte) concert van 31 maart, besliste STUK die avond een tweede (laatavond)concert te organiseren. Koop tickets.

Naast Wim Vandekeybus, Jan Fabre en Chris Dercon kon generatiegenoot en gerenommeerde Belgische componist/muzikant Wim Mertens niet ontbreken in de ‘memory lane’ van STUK. Typerend zijn zijn hoge stem en minimale, complexe composities. Zijn instrumentaal oeuvre gaat van piano solo over kamermuziek tot werk voor symfonisch orkest. In zijn ruim dertigjarige loopbaan bracht hij meer dan 50 albums uit en stond hij op de grootste internationale podia. Dit concert biedt een unieke gelegenheid om Wim Mertens in duo in een kleine setting mee te pikken.

Praktisch
dinsdag 31 maart om 22.00u
STUK Soetezaal

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.