Leu Dansant: wekelijks dansmoment in buurtcentrum Sint-Maartensdal

Nog tot eind oktober 2015, is er elke woensdagnamiddag een gratis, open dansmoment in buurtcentrum Sint-Maartensdal genaamd ‘Leu Dansant‘. Dit is vooral gericht op 65-plussers, maar ook familie, buren, kleinkinderen enz zijn welkom. Leu Dansant wil iedereen aan het dansen krijgen omdat dansen gezond en leuk is en de mensen dichter bij elkaar brengt.

Ook andere buurtcentra en lokale diensten- en woonzorgcentra gaan heel wat dansmomenten organiseren in 2015: nog tot eind oktober is iedereen welkom op 12 dansnamiddagen met als thema’s “rock ‘n roll met Elvis”, “line dance” en “kies uw lieke”. Begin oktober wordt het project afgesloten met een “bal populaire” met de 10 meest populaire dansnummers.

PraktischSalsa voor alle leeftijden tijdens het Wereldfeest in 2008, foto Carolien Coenen

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.