Leuven Jazz t.e.m. zondag 22 maart 2015

Leuven Jazz

Leuven Jazz begon gisterenavond met een fikse portie jazz in vele cafés, maar schakelt vanaf vandaag een versnelling hoger. Nog tot en met zondag palmt deze derde editie heel de stad in met een fijne mix van concerten en meer. Headliners als Jef Neve & Aaron Parks (laatste tickets!), Bert Joris, Tineke Postma & Greg Osby staan er naast o.a. de B-Jazz Contest, Eve Beuvens, de broers Peter en Stefan Hertmans, revelatie Plaistow, knappe jazzfilms en gratis expo’s.

Het volledige programma vind je op www.leuvenjazz.be.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Leuven Jazz t.e.m. zondag 22 maart 2015”

Radio Scorpio in de nok van Leuven Jazz « Leven in Leuven
(on maart 20th, 2015 at 15:13)

[…] vanuit het balkon over alle evenementen die nog tot zondag in centrum Leuven in het kader van Leuven Jazz plaatsvinden. Zij geven geluid aan de goddelijke stem die niet enkel door de ruimte galmt tussen de […]