MUSA – Belgian Bagpipe Choir opende het International Bagpipe Symposium -Leuven

Vanavond opening van het LUCA Int. Bagpipe Symposium met MUSA – BELGIAN BAGPIPE CHOIR, een nieuw doedelzakensemble o.l.v. Jean-Pierre Van Hees, zij stelde zich voor, met bijdragen van solisten uit Frankrijk, Galicië, Italië, Oostenrijk, Schotland, Slowakije, Tsjechië. Dit concert ging door in het prachtige gotische stadhuis van Leuven.

Het LUCA – International Bagpipe Symposium gaat vandaag (za 21 maart 2015) verder met o.a. LEZINGEN – INSTRUMENTENBOUWERS – MASTER CLASS & MINISTAGE:
https://www.facebook.com/events/722849647831197/

Het LUCA – International Bagpipe Symposium is een organisatie van LUCA – Leuven University College of Arts, in samenwerking met Muziekclub ‘t EyDe Grote Kornemuze, band of Flemish bagpipes en Leuven Befolkt

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.