MikumiKids Benefiet Diner op zaterdag 4 april

Op Paaszaterdag 4 april 2015 organiseert MikumiKids een benefiet diner, met live optreden en quiz ten voordele van de weeskinderen van MikumiKids in Tanzania. Het benefiet diner start om 19:00 en gaat door in Zaal Pacem, Hagelandstraat 4 in Wilsele Dorp.

MikumiKids vzw ondersteunt de gelijknamige organisatie MikumiKids Association in Tanzania. Deze organisatie zorgt voor meer dan 40 weeskinderen die hun ouders verloren wegens armoede, verwaarlozing of ziekte (vnl. aids en malaria).

Op het menu staat Pilau (niet-pikante rijstmaaltijd) met vlees, kip, tilapia of veggy. Na het diner kan je genieten van een live optreden van Sarah-Marie Jennen & Friends, gekend van Junior Euro-Song & The Voice. Daarna kan je deelnemen aan een spetterende quiz!

Inschrijving kan via een mailtje naar mikumikids@mikumikids.org met vermelding van je naam en de gewenste gerechten:

  • Aantal Voorgerechten (2 sambusas en salade) (3 euro pp): X voorgerechten
  • Aantal Pilau Volwassenen (18 euro pp): X vlees, X kip, X tilapia, X veggy
  • Aantal Pilau Kinderen -12j (9 euro pp): X vlees, X kip, X tilapia, X veggy

Praktisch

  • Paaszaterdag 4 april 2015 vanaf 19:00
  • Meer informatie op www.mikumikids.org.
  • Inschrijven via mikumikids@mikumikids.org
  • Zaal Pacem, Hagelandstraat 4, Wilsele DorpEen foto van de MIKUMI KIDS slotvoorstelling SLAC Leuven in 2013 van Erik Olaerts

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.