Tentoonstelling Sarah De Vos in Cas-co

Sarah De Vos

Ter gelegenheid van de opening van Cas-co presenteert Sarah De Vos een nieuwe reeks schilderijen. Iedereen is welkom op de tentoonstelling ‘Paintings to myself when I’m 80′ in het Cas-co gebouw, Vaartstraat nr.94 in Leuven.

Cas-co is de nieuwe atelierwerking voor kunstenaars uit verschillende disciplines en wordt geopend op zaterdag 11 april vanaf 21u.

Cas-co biedt kunstenaars betaalbare en kwaliteitsvolle atelierruimtes aan. Zowel jonge beginnende als ervaren kunstenaars krijgen op die manier een werkplek in Leuven. Cas-co zorgt voor een stimulerende werking waar plaats is voor artistiek onderzoek, reflectie en ontmoeting.

Openingsuren tentoonstelling
zaterdag 11 april, 21u – 22.30u
zondag 12 april, 13u – 18u
donderdag 16 april, 13u – 18u
vrijdag 17 april, 13u – 18u
zaterdag 18 april, 13u – 18u
zondag 19 april, 13u – 18u

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.