Nachtkracht + STUK = StadsKracht

StadsKracht is het nieuwe concept van de bedenkers van het Leuvense NachtKracht. Het idee is simpel: StadsKracht is een concertavond waarin telkens 3 te checken bands uit 1 bepaalde stad aan het publiek van een andere stad worden voorgesteld. Op 12 mei wordt de feestelijke aftrap gegeven met 3 Gentse bands: The Tubs, Faces On TV en Rape Blossoms! En noteer alvast nog 2 data in je agenda: op 6 oktober is Antwerpen aan de beurt, op 15 december ontdek je nieuwe bands uit Brussel – telkens in STUK!

StadsKracht Gent
Dinsdag 12 mei 20 om 20u in de STUK Labozaal
Ontdek de Gentse bands van morgen nu al in STUK Labozaal! The Tubs opent de feestelijkheden met zomerse garagepop à la Ty Segall en Mac DeMarco – ze brachten net een eerste cassette tape uit op het label van The Black Lips. Faces On TV is Thom Yorke op de koffie bij Balthazar – StuBru is alvast overtuigd, want ze haalden de finale van De Nieuwe Lichting 2014. Afsluiten doen we met behoorlijk wat energie: Rape Blossoms is scheurende postpunk-noise voor fans van Fugazi en Les Savy Fav. Hun uitstekende livereputatie bracht hen al in STUK, als support van Madensuyu.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.