Lo Rock Festival 2015

Op zaterdag 18 april organiseert Scouts Boven-Lo Lo Rock Festival 2015. Met dit initiatief bieden de scouts kwalitatieve muziek en een fijne sfeer aan voor een lage prijs. Het festival brengt een combinatie van bekende artiesten en beginnende lokale groepen. Lo Rock Festival vindt plaats in het Heibergpark in Kessel-Lo. Met meer dan twintig bands, verspreid over vijf podia, is Lo Rock het grootste festival door een jeugdvereniging georganiseerd in de Leuvense regio.

Het festival breidt uit: dit jaar wordt het Heibergpark in Kessel-Lo omgevormd tot een festivalterrein. Naast het hoofdpodium zijn er meerdere kleine podia. Er is een podium waar een intieme sfeer gecreëerd wordt en er is een podium met uitsluitend dj’s. Voor de afterparty zijn twee zalen voorzien.

Lo Rock is meer dan enkel goede muziek. De bezoekers kunnen kiezen uit een breed aanbod van eten en drinken en randanimatie. De scouts besteden eveneens de nodige aandacht aan de inkleding, met als ultieme doel de echte festivalervaring. Vorig jaar verwelkomende de scouts meer dan 850 bezoekers. Dit jaar mikt de organisatie op 1.000 bezoekers.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.