M-idzomer lanceert eerste namen

Leuven viert weer feest deze zomer. M-idzomer, het eigenzinnige muziek- en cultuurfestival van Het Depot en M is al toe aan een zesde editie. Dit jaar kan je op donderdag 30 juli, op vrijdag 31 juli, op zaterdag 1 augustus en zondag 2 augustus genieten van een uitgebreid en gevarieerd programma in het M-Museum.

“De gezelligheid en het multidisciplinaire karakter maken van M-idzomer een uniek festival en vaste waarde binnen de Leuvense zomerprogrammatie”, aldus schepen van cultuur Denise Vandevoort. Vandaag werden alvast de eerste namen bekend gemaakt.

De tuin van M vormt, zoals steeds, het sfeervolle decor voor een straf muziekprogramma met headliners Daan, Avishai Cohen Trio, Admiral Freebee en Arsenal Dance! Dance! Dance!,  een film van Arsenal-lid Hendrik Willemyns die de tuin zal omtoveren tot een spektakel van traditionele cinema en state of the art elektronische livemuziek.

In het museum zelf staat er ook heel wat te gebeuren. Expo, dans, performance en woord maken allemaal deel uit van het multidisciplinaire karakter van M-idzomer. De namen van de binnenprogrammatie blijven nog een verrassing. Ondermeer de tentoonstellingen Open M en Michaël Van den Abeele vullen het festivalprogramma aan.

Op www.m-idzomer.be staan vanaf vandaag de eerste namen online. Het is nu reeds mogelijk tickets te bestellen. Ben je nu al volledig overtuigd dat je 4 dagen op M-idzomer wil doorbrengen? Dan bestel je best je combiticket zo snel mogelijk, want tot en met 14 april zijn er 150 earlybird-combitickets beschikbaar. Je betaalt dan slechts €85 ipv €95 voor een combiticket.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.