MITHE vzw brengt musical RENT

Op 21, 22 en 23 mei brengt Musicalcompagnie Mithe hun tweede productie van het seizoen RENT in het Wagehuys in Leuven. Een herneming van de succesvolle productie uit het eerste seizoen van Mithe. Omwille van het vijfjarig bestaan van de groep werd aan de toeschouwers gevraagd welke voorstelling ze graag nog eens terug wilden zien en RENT kwam als winnaar uit de bus! Een gelegenheid om deze productie in samenwerking met CoCon opnieuw te delen met het Leuvense, maar ook Antwerpse publiek.

Flyer_RENT_2015_RECTO

Een week eerder op 15, 16 en 17 mei zal de productie ook te zien zijn in de Zwarte zaal van het Fakkelteater in Antwerpen. De Leuvense amateurmusicalcompagnie trekt daarmee, na Spring Awakening in 2012 voor een tweede keer naar het Antwerps publiek. Een teken dat de verschillende producties ook buiten Leuven gesmaakt worden.

De rockmusical RENT vertelt het verhaal van acht vrienden die in New York wonen. We kijken in de voorstelling door de ogen en de lens van Marc, die een jaar lang de groep volgt door middel van een videoreportage. De acht moeten zien te overleven terwijl ze worstelen met relaties, liefde, het verlies, hun creativiteit en aids. Larson liet zich voor zijn werk inspireren door de opera ‘La Bohème’ van Puccini.

Praktisch
Wagehuys, Leuven
21, 22 & 23 mei 2015 om 20u
Tickets via: www.30cc.be
Tickets kosten €17/€15 (leden OPENDOEK, Cultuurkaart KUL, -12 en 60+ en groepen)

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.