Urban Woorden Week

In mei vindt de 5de editie van de ‘Urban Woorden Week‘ plaats. Urban Woorden is een sociaal culturele organisatie die zich focust op de urban woordkunst. De verschillende activiteiten die door hen worden georganiseerd, richten zich voornamelijk op jongeren. Maar regelmatig houden zij ook workshops voor een ouder publiek, waaronder gevangenen of het personeel van bedrijven verspreid over heel Vlaanderen. Belangrijk in hun werking is de overtuiging dat schrijven en verbaal werken met woorden een positieve en creatieve uitklap kan zijn voor iedereen.

uwweek

Van 6 tot 9 mei vindt er op verschillende locaties in Leuven activiteiten plaats die in teken staan van de urban woordkunst. Tijdens deze week wil de laatstgenoemde Leuvense organisatie de aandacht vestigen op de verschillende activiteiten die door hen in het jaar worden georganiseerd. Zo kan zowel jong als oud tijdens de Urban Woorden Week genieten van een muzikale theatervoorstelling, hun eigen creativiteit loslaten tijdens een workshop rappen of al hun vragen loslaten na een lezing over Slam Poetry.

Meer info op de website www.urbanwoorden.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.